Monday, August 8, 2011

winkle-winkle & weesh..weesh..weesh..

video
Macam-macam benda baru Sarah bawa balik sejak duduk nursery ni. Termasuk lah nyanyi lagu-lagu nursery. Ini ada dua lagu. Dia juga tau lagu Negarakutau. But pelat lah. Macam Negaraku versi German. Haha :-)

Hubby kata perlu juga ambil maid baru. Dia pun penat juga buat kerja rumah. Kesian dia. Wife tengah mak buyung camni, and dia jenis tak boleh tengok rumah kotor, baju berlonggok. Oktober , he'll be away for 3 weeks. November, nak beranak pulak. Then hubby will start his classes for his professional certification.  I don't know. I prefer the kids dekat taska lagi berbanding tingalkan dengan maid. Tapi, kerja rumah yang tak termampu dek badan. Weekend maid doesn't work on us. So, ya, we'll see. Baru nak berurusan dengan agen di Tanah Seberang. Haish... Duit lagi untuk perkara yang tak pasti ok ke tak!!! 

No comments:

Post a Comment

Share your thoughts with us;